Chance Perdomo a la catifa vermella dels Bafta, el 2022 (Europa Press/Contacto/Brett Cove)

Mor als 27 anys l'actor Chance Perdomo, conegut per "Generació V" i la saga "After"

Havia protagonitzat també la sèrie "Las escalofriantes aventuras de Sabrina" i va estar nominat a un Bafta a millor protagonista

RedaccióActualitzat

L'actor Chance Perdomo, conegut per les sèries "Las escalofriantes aventuras de Sabrina" i "Generació V", ha mort aquest dissabte als 27 anys en un accident de moto.

Segons han informat fonts policials, que no n'han donat més detalls, ell va ser l'únic implicat en l'accident.

"La seva passió per les arts i les ganes insaciables de vida van ser percebudes per tots els que el van conèixer", han declarat els seus representants, abans d'afegir: "El seu escalf es mantindrà en aquells que ell va estimar més."

En un comunicat difós per les xarxes, els productors de "Generació V" ha lamentat la mort de Perdomo, de qui han dit que "era sempre encantador i somrient, una força entusiasta de la natura".


En el remake de Netflix de "Sabrina, cosas de brujas", Perdomo interpreta a Ambrose Spellman, bruixot cosí de Sabrina que estudia amb ella a l'Acadèmia de les Arts Ocultes.

A l'spin-off de "The Boys", de Prime Video, Perdomo dona vida a Andre Anderson, un estudiant popular de l'acadèmia de joves superherois, amb capacitats de manipulació magnètica.


Britànic nascut a Los Angeles, Perdomo va créixer a Southampton, Anglaterra, on va traslladar-se de nen amb la seva mare. Tenia les dues nacionalitats.

Va debutar a la televisió als 20 anys, en la sèrie infantil britànica "Hetty Feather".

L'any següent va protagonitzar la pel·lícula de la BBC "Killed by my debt", basada en el cas real de Jerome Rogers, un jove que es va suïcidar als 20 anys després d'acumular un deute de més de mil lliures a partir de dues multes de trànsit impagades per valor de 65 lliures.

Per aquest paper, Perdomo va ser nominat al Bafta al millor actor protagonista de l'acadèmia britànica de cinema el 2019.


En el cinema, ha treballat en les tres últimes pel·lícules de la sèrie "After", basades en els llibres per a adolescents d'Anna Todd: "After we fell", "After ever happy" i "After everything".

Tant la sèrie "Generació V" com la pel·lícula "After everything" es van estrenar el setembre de 2023.

L'últim treball de Perdomo és la comèdia d'acció "Bad Man", de Michael Diliberti, que encara no s'ha estrenat.

 

ARXIVAT A:
ObituariTelevisióCinema
Anar al contingut