Empar Moliner, Miquel Calçada i Núria Picas en unes imatges d'arxiu
Empar Moliner, Miquel Calçada i Núria Picas en unes imatges d'arxiu
Barcelona

Miquel Calçada, Núria Picas i Empar Moliner, a la llista de Junts pel Sí

L'exconsellera de Salut Marina Geli tancarà la candidatura a la demarcació de Girona

Actualitzat

Junts pel Sí ha anunciat la incorporació de tres nous candidats de la societat civil a la llista de Barcelona per a les eleccions del 27-S. Es tracta del periodista Miquel Calçada, que fins a començaments d'any ha estat comissari del Tricentenari del 1714; l'atleta de curses de muntanya Núria Picas, campiona del món d'ultratrails el 2012, i l'escriptora Empar Moliner, col·laboradora habitual de TV3 i Catalunya Ràdio.

Tots tres se sumaran al tram final de la candidatura, al davant dels expresidents del Parlament Rigol, Benach i De Gispert i de l'entrenador de futbol Pep Guardiola, que tanca la llista.

D'altra banda, una altra incorporació a la llista, que ha anunciat aquest dilluns ell mateix a través del seu compte de Twitter, és la de l'empresari i exmembre de La Trinca Josep Maria Mainat.


Geli tancarà la llista a Girona

L'exconsellera de Salut Marina Geli tancarà la candidatura de Junts pel Sí a la demarcació de Girona. Ella mateixa ho ha confirmat al seu compte de Twitter:

Geli, que a finals de l'any passat es va donar de baixa del PSC, forma part de la formació Moviment d'Esquerres (MES), que tindrà sis representants a la llista de Junts pel Sí. La presidenta de la formació, Magda Casamitjana, serà la número 28 de la candidatura de Barcelona, que encapçala Raül Romeva.

A més de Geli i Casamitjana, la regidora de Terrassa Carme Labòria i l'expresident de Ciutadans pel Canvi Àlvar Roda ocuparan les posicions 51 i 69 a la demarcació de Barcelona; l'alcalde de Puigverd de Lleida, Benjamí Bosch, serà el primer suplent a Ponent i el coordinador territorial a Tarragona, Vicent Villena, ocuparà aquesta mateixa posició en aquesta demarcació.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut