L'alcalde de Sabadell "no entendria" que un dels socis de l'executiu volgués trencar el pacte a aquestes alçades del mandat

ACN Sabadell.-L'alcalde de Sabadell, Maties Serracant (Crida per Sabadell), adverteix que "no entendria" que a aquestes alçades del mandat un dels altres tres socis de govern (Unitat pel Canvi, ERC i Guanyem Sabadell) trenquessin el pacte. "Per nosaltres el més important és la continuïtat de l'acció de govern, més enllà que hi hagi percepcions i sensibilitats diferents", ha indicat Serracant. El batlle ha fet aquestes declaracions després que aquest dijous Unitat pel Canvi hagi anunciat que el seu líder i fins ara portaveu del govern municipal, Joan Berlanga, renuncia al càrrec a l'executiu de Serracant. La formació es mostra decebuda amb el batlle i l'acusa d'estar "massa pendent de l'agenda del procés i de la seva projecció personal". L'alcalde ha lamentat les paraules però ha recordat que es tracta d'una "valoració subjectiva" i que la seva obligació és seguir treballant per vetllar per la cohesió del govern municipal i la consecució dels objectius del pla de mandat vigent.

"En aquest moment de final de mandat no entendríem que hi hagués una organització que no volgués estar al govern", ha considerat Maties Serracant que ha reiterat que la seva obligació és "treballar per la ciutat amb els socis que van decidir que aquest govern tingués continuïtat". Serracant considera que les valoracions d'Unitat pel Canvi són "subjectives" i assegura que no afectaran les seves responsabilitats com a alcalde. "Els resultats de l'acció de govern no s'han de veure afectats per una opinió subjectiva sobre una projecció personal o per un procés que ha afectats tots els municipis de Catalunya", ha sentenciat.Amb tot, ha dit que "si hi ha alguna organització que no està còmoda al govern i no se sent partícip haurà de prendre les decisions que cregui convenients".

Anar al contingut