Foto de família dels nominats als Oscars (@@TheAcademy)
Foto de família dels nominats als Oscars (@@TheAcademy)

L'Acadèmia de Hollywood rectifica i no entregarà cap Oscar durant la publicitat

Actors i directors com Robert De Niro, Guillermo del Toro o Brad Pitt ho van considerar "un insult" a la professió i exigien una rectificació

RedaccióActualitzat

L'acadèmia de Hollywood rectifica i no lliurarà cap dels Oscars durant les pauses publicitàries, com havia anunciat dilluns passat. Els responsables de la cerimònia volien donar quatre dels guardons durant els anuncis per garantir així que la durada de la gala no superés les tres hores.

 

Eren els de fotografia, muntatge, curtmetratge de ficció i maquillatge i perruqueria. Els discursos dels premiats estava previst emetre'ls posteriorment editats.

Una 91 edició dels Oscars que ja va ser notícia per la polèmica amb uns tuits de Kevin Hart i que finalment va anunciar que renunciava a presentar la gala. Serà la primera que no tindrà presentador en 30 anys. 

 

 

Decisió polèmica

Directors i actors de primera línia han expressat la seva disconformitat a través de les xarxes socials i han signat una carta oberta dirigida a l'Acadèmia demanant una rectificació, que finalment ha arrribat.

 

Entre els signants hi ha Brad Pitt, George Clooney, Alfonso Cuarón, Robert De Niro, Christopher Nolan, Michael Mann, Alejandro G. Inárritu, Guillermo del Toro, Scorsese, Tarantino o Spike Lee. 

A la carta oberta que ha publicat The Hollywood reporter consideraven la decisió de l'Acadèmia d'insult i que anava en contra de l'objectiu dels Oscars, que és reconèixer l'excel·lència de les arts cinematogràfiques: 

"Relegar aquestes professions a un estatuts menor és un insult a tots aquells que hem entregat la nostra vida i la nostra passió a la professió." 

ARXIVAT A:
Cinema
Anar al contingut