Washington

La IATA denuncia que el personal de cabina també està afectat pel decret d'immigració de Trump

RedaccióActualitzat

El caos als aeroports internacionals dels Estats Units després de l'entrada en vigor del decret d'immigració firmat per Donald Trump no s'ha limitat a la zona control de passaports. 

L'Agència Internacional del Transport Aeri (IATA) denuncia que el personal de cabina dels set països de majoria musulmana vetats també està afectat per les limitacions d'entrada a territori dels EUA

Dissabte, l'agència del transport va enviar un correu a totes les aerolínies del món on les advertia dels efectes del decret i alertava que el personal de cabina dels set països no podien entrar en territori nord-americà. 

La IATA subratlla els problemes d'organització que la mesura comporta i diu que les aerolínies no poden excloure tot el personal d'aquestes nacionalitats d'un dia per l'altre de tots els vols amb destinació o origen als Estats Units. A més, la institució recorda que la mesura suposarà una pèrdua de negoci per a moltes companyies aèries, ja que l'ordre que tenen és impedir l'entrada a les aeronaus a tots els passatgers d'aquestes nacionalitats. 

Ja hi ha companyies aèries, com Virgin Atlantic o British Airways, que ofereixen el retorn dels diners o el canvi de reserva per a les persones que no han estat autoritzades a volar. 

 

Anar al contingut