Perpinyà

La CUP proposarà un candidat de Junts pel Sí alternatiu a Artur Mas

La proposta de la CUP serà un nom de la llista de Junts pel Sí que creuen que reunirà un ampli consens

RedaccióActualitzat

El grup parlamentari de la CUP presentarà un candidat alternatiu a Artur Mas després del debat d'investidura de dilluns. La proposta serà un nom de la llista de Junts pel Sí que creuen que reunirà un ampli consens. A la CUP asseguren que, fins i tot, estan disposats a consensuar qualsevol candidat, sempre que no sigui Artur Mas.

La proposta s'ha fet pública en el marc del consell polític que es celebra avui a Perpinyà per acordar el posicionament de la formació de cara al 20 de desembre, eleccions a les quals la CUP no es presenta. El diputat per Girona, Benet Salellas, ha explicat que davant del bloqueig actual per a la investidura del president de la Generalitat, ha arribat el moment que ells presentin un nom alternatiu.

Descartat Artur Mas des del començament, la CUP reitera que no li donarà suport en el pròxim ple d'investidura ni en cap altre. Salellas lamenta que per una qüestió d'orgull es faci "una investidura fallida" que la CUP hauria volgut evitar perquè és contrari als interessos del procés. Per això, espera que després del ple, Junts pel Sí proposi alternatives a Mas.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut