Justin Timberlake durant l'actuació als premis iHeartRadio, aquest abril (Reuters/Mario Anzuoni)

Justin Timberlake, detingut per conduir begut als Hamptons de Nova York

El cantant, en plena gira "Forget tomorrow world tour", ha quedat en llibertat després de passar a disposició judicial i ser acusat formalment de conduir sota els efectes de l'alcohol

Redacció/AgènciesActualitzat

El cantant, compositor i actor nord-americà Justin Timberlake ha estat detingut aquest dimarts per conduir sota els efectes de l'alcohol, segons han informat diversos mitjans dels Estats Units, que citen fonts policials. 

La detenció hauria tingut lloc a la localitat de Sag Harbor, a Long Island, a l'estat de Nova York, en la zona de platges exclusives coneguda com els Hamptons.

Timberlake hauria estat detingut després de sortir de sopar en un hotel, segons afegeix la revista People.

Justin Timberlake en el photocall de la pel·lícula "Trolls 3: Tots junts", el novembre de 2023 (Reuters/Mario Anzuoni)

Ha quedat en llibertat al cap d'unes hores, després de passar a disposició judicial i ser acusat formalment del delicte de conducció sota els efectes de l'alcohol, segons ha informa la CNN, citant fonts de la Fiscalia.

En el passat, Timberlake ha admès haver consumit marihuana "per apagar" la ment, i haver consumit "moltes substàncies diferents" al festival Coachella que es fa a Califòrnia. 

Timberlake, el setembre de 2023, a l'Open EUA de tenis (Europa Press/Javier Rojas/Pi Via Zuma Press Wire/D)

El cantant, de 43 anys, està en plena gira "Forget tomorrow world tour". Les pròximes actuacions previstes són Chicago, aquest divendres i dissabte, i dues més a Nova York, la setmana que ve.

Aquest mes de març va publicar el sisè àlbum d'estudi, "Everything I thought It was", que no s'ha enfilat tant a les llistes d'èxits com ho havien fet altres discos anteriors. Des que va publicar el primer l'any 2002, Timberlake n'ha venut 88 milions i ha guanyat deu premis Grammy i nou premis Billboard, entre altres guardons. També quatre premis Emmy, per la seva faceta d'actor, que inclou pel·lícules com "La xarxa social".

ARXIVAT A:
Estats UnitsMúsica
Anar al contingut