Un tren de Rodalies a l'estació de Gavà

Ja es poden adquirir els abonaments gratuïts de Rodalies per viatjar a partir de l'1 de maig

Els títols seran sense contacte en lloc de la tradicional banda magnètica i seran vàlids per viatjar fins al 31 d'agost, quan s'hauran de tornar a renovar

Els abonaments gratuïts de Rodalies Renfe i mitjana distància per viatjar a partir de l'1 de maig del 2024 es poden adquirir a partir de dilluns 8 d'abril i seran vàlids fins al 31 d'agost.

Una de les novetats d'aquesta renovació serà que, a partir d'ara, els títols es vendran amb un suport TSC, una targeta sense contacte que substituirà la banda magnètica tradicional. Tot i això, els abonaments del primer quadrimestre continuaran sent magnètics durant el temps que resta de període de validesa.
 

Quina validesa té l'abonament?

La gratuïtat dels abonaments continua vigent durant tot l'any 2024, però encara caldrà renovar-los cada quatre mesos. És per això que els abonaments de Rodalies i mitjana distància tindran una validesa fins al 31 d'agost, moment en què s'haurà de tornar a renovar.
 

Quin cost té?

Com en abonaments anteriors, cal pagar una fiança de 10 euros per a cada abonament de Rodalies i de 20 euros per als regionals. Aquesta fiança es retornarà sempre que s'hagin fet més de 16 viatges en el període de vigència.
 

Com puc obtenir l'abonament?

Els abonaments es poden adquirir a través de l'app de Rodalies i en el cas de mitjana distància i Avant a través de la web, on cal estar registrat prèviament. Pel que fa als Avant, es manté el descompte del 50%.

Per fer-ho, primer cal registrar-se al web de renfe.com o a les aplicacions gratuïtes de Renfe i Renfe Rodalies, disponibles tant per a Android com per a Apple.

Un cop registrat, cal anar al menú i triar "Comprar bitllet", seleccionar l'estació d'origen/destinació habitual i la tarifa "Abonament gratuït per a viatger freqüent".

Quan s'hagin introduït les dades de l'usuari, es generarà un codi QR o un codi de set dígits que es guarda a la carpeta "Els meus bitllets" i que s'haurà de validar a les taquilles de les estacions o a les màquines d'autovenda.

 

ARXIVAT A:
MobilitatRenfeRodalies
Anar al contingut