Hasél va ser detingut pels Mossos d'Esquadra a Lleida el 16 de febrer del 2021
Hasél va ser detingut pels Mossos d'Esquadra a Lleida el 16 de febrer del 2021

Hasél, a "El matí de Catalunya Ràdio": "L'amnistia que ens venen deixa fora molts represaliats"

El raper, a la presó des de fa gairebé tres anys, critica les negociacions i defensa una "amnistia total"

Actualitzat

El raper Pablo Hasél, a la presó des de fa prop de tres anys, s'ha mostrat crític amb les negociacions d'ERC i Junts amb el PSOE per aconseguir una llei d'amnistia i ha assegurat: "L'amnistia que cal no és la que ens estan venent, perquè deixa fora molts represaliats".

En una entrevista a "El Matí de Catalunya Ràdio", ha afegit:

"Hi ha molts presos polítics que hem lluitat pel dret a l'autodeterminació d'una forma conseqüent i també per tots els drets i llibertats que necessitem per gaudir de vides dignes i en llibertat." 

Hasél acumula penes fins al 2027. Està condemnat per enaltiment del terrorisme i injúries a la Corona per les lletres de les seves cançons, a més d'obstrucció a la justícia, amenaces, agressions -una d'elles a un periodista de TV3- i impagaments de multes

El raper insisteix que cal una "amnistia total" i ha fet una crida: "Lluitar per tombar totes les lleis repressives que ens vulneren tot tipus de llibertats." 

També s'ha mostrat molt crític amb la classe política. Ha explicat que en un primer moment va rebre suports dels partits i va tenir la visita a la presó d'ERC i Junts. "Van fingir que els interessava i van intentar blanquejar-se, però només em van posar dificultats a la presó", ha reblat. 

Pots escoltar l'entrevista sencera aquí: 
 

 

 

ARXIVAT A:
Pablo HasélAmnistia
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut