Lukas McClish el van trobar deu dies després de desaparèixer (California Fire CZU)

Es perd a les muntanyes de Califòrnia i sobreviu 10 dies amb fruits del bosc

Lukas McClish va sortir amb la idea de fer una caminada curta i no havia avisat ningú

Va sortir per fer una caminada curta i es va passar deu dies perdut a les muntanyes de Santa Cruz, a Califòrnia. Va sobreviure bevent aigua d'una cascada, que agafava amb les botes que duia, i menjant baies silvestres. 

Lukas McClish, de 34 anys, va sortir sense informar ningú dels seus plans. "No portava res", a banda d'una llanterna i unes tisores plegables, perquè "pensava fer una caminada de tres hores" de camí a la feina, va dir en declaracions a la cadena KSBW.

La seva família va pensar que li havia passat alguna cosa quan no van saber res d'ell el dia del pare i van denunciar la seva desaparició a l'oficina del xèrif local. Es va organitzar un dispositiu de recerca, amb desenes d'agents. Havien passat cinc dies des que havia marxat i encara en faltaven cinc més per trobar-lo, amb un aspecte deixat però bé de salut, al fons d'un canyó.

McClish ha explicat que, durant els cinc primers dies, tota l'estona somiava a menjar un burrito i tacos, fins que es va adaptar a la situació. Va pensar que se'n sortiria i mai es va "sentir realment en perill", ha explicat.

Va sobreviure menjant fruits del bosc, es va fer un llit de fulles humides per dormir i es va marcar un pla per cridar intermitentment per demanar ajuda.

 

ARXIVAT A:
Estats Units
Anar al contingut