Mossos i Bombers s'han mobilitzat per fer baixar tres lladres de la coberta d'una nau comercial de Girona (Mossos d'Esquadra)

Enxampen 3 lladres a la teulada d'una botiga on volien robar i els rescaten per detenir-los

Els tres individus s'enfilen a la coberta de la nau amb una escala i cordes, i els Mossos els acaben detenint per un intent de robatori amb força

Redacció/ACNActualitzat

Insòlit rescat dels Bombers de la Generalitat la matinada de diumenge a Girona. El cos d'emergències va haver de baixar amb la grua cistella tres lladres que s'havien amagat a la coberta d'un establiment comercial del polígon Mas Gri amb l'objectiu d'emportar-se'n la mercaderia.

Cap a dos quarts de tres de la matinada, el centre de control de seguretat de la botiga va alertar els Mossos d'Esquadra que les càmeres havien detectat la presència de tres persones enfilades a la coberta de la nau. 

Segons la policia, els tres individus s'havien enfilat amb una escala metàl·lica fins a la teulada i, després, l'havien recollit amb una corda per no aixecar cap sospita fins al moment de perpetrar el robatori.

Diverses patrulles de seguretat ciutadana dels Mossos van assegurar la zona i van demanar suport als agents de l'ARRO i al cos de Bombers perquè portessin un vehicle amb una grua per accedir fins a la teulada.

Els tres homes els van enxampar amagats sota una gran màquina d'aire condicionat i els Bombers els van baixar amb la grua cistella fins al carrer, on van quedar detinguts per un robatori amb força en grau de temptativa.

Els lladres anaven vestits amb roba fosca i guants, i duien tornavisos, tenalles, cordes i bosses de ràfia per emportar-se els productes que volien sostreure de la botiga, segons detallen Mossos, que apunten que cap d'ells tenia antecedents

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut