Cua de vehicles a l'AP-7 a Gelida, en sentit sud (ACN/Àlex Recolons)
Cua de vehicles a l'AP-7 a Gelida, en sentit sud (ACN/Àlex Recolons)

Tranquil·litat en el segon dia de l'operació sortida de Sant Joan

La coincidència amb el Gran Premi de Fórmula 1 provoca alguns problemes al voltant del circuit de Catalunya

RedaccióActualitzat

L'AP-7 i les carreteres del voltant del circuit de Catalunya han centrat les primeres complicacions de trànsit d'aquesta segona part de l'operació sortida, que ha estat molt tranquil·la. A les sortides pel llarg cap de setmana s'han sumat els desplaçaments per anar a veure els entrenaments del Gran Premi de Fórmula 1 que es disputa a Montmeló.

"No hi ha hagut grans congestions, amb l'ajuda de dos carrils addicionals en sentit sud i nord, per augmentar la capacitat", destacava Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit. Tot i això, s'han fet vuit quilòmetres de cues a l'AP-7 entre Montornès del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda, entre d'altres.

Trànsit havia calculat que 460.000 cotxes sortirien aquest cap de setmana de l'àrea metropolitana de Barcelona i ha informat que ho havien fet 478.000 fins a les tres de la tarda d'aquest dissabte.

Pots seguir totes les actualitzacions de Trànsit en aquest fil:



Pel que fa a l'operació tornada dilluns al matí, el Servei Català de Trànsit ha decidit habilitar dos carrils addicionals a l'AP7 i un a la C-32, per absorbir el trànsit de retorn a Barcelona. "S'obriran els carrils a partir de les onze del matí i es preveu una tornada esglaonada, encara que hi hagi més intensitat a la tarda", ha explicat Ramon Lamiel.

 

 

ARXIVAT A:
Mobilitat
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut