La banda maresmenca Prats, barreja d'indierock i electro (Cielos Estrellados/Sergi A. Minguell)

Els cinc videoclips destacats de la setmana: de Prats a Flashy Ice Cream

La selecció d'aquests dies també passa pel més nou de Laura West, Xicu i Erxart Casas

Laura West

"Lluna"

La gironina Laura West, coneguda també com a Westiu, acaba de publicar el seu segon tema en català, titulat "Lluna". És el primer avançament del seu pròxim àlbum, que veurà la llum aquest 2024. Ha estat telonera de Bad Gyal i la seva carrera va fent passos endavant amb un pop fosc barrejat amb electrònica. 


Xicu

"Clavat a dins"

Xicu és el nom artístic d'un jove artista urbà que, a poc a poc, va trobant el seu camí particular. Amb un videoclip en què la seva identitat es manté mig amagada, acaba de publicar el primer avançament d'un disc que prepara per a la tardor. La cançó es diu "Clavat a dins" i parla d'una relació que ha deixat de funcionar.


Flashy Ice Cream & Mushkaa

"Atracció magnètica"

"Atracció magnètica" és el nom del tema que ha ajuntat el talent emergent de Mushkaa, un dels noms de la temporada, i Flashy Ice Cream, un dels referents de la música urbana en català. Justament aquest divendres s'ha publicat el segon volum del disc "Sempre joves", un àlbum de Flashy Ice Cream que tindrà quatre entregues en total al llarg d'aquest any. 


Erxart Casas

"Lluny d'aquest món"

El guitarrista Amadeu Casas, mort el 2020, va ser un dels referents del blues a Catalunya, acompanyant noms com ara Quico Pi de la Serra. La seva filla, Erxart Casas, s'ha inspirat en ell per gravar "Lluny d'aquest món", un dels sis temes del disc "El que (no) vull", enregistrat en directe a la Nova Jazz Cava de Terrassa. Una filla, doncs, que recull el testimoni musical del seu pare. 


Prats

"Amapolas"

Dotze anys després de publicar "Pla B", el seu primer disc en solitari, Marc Prats --de nom artístic, senzillament Prats-- publica un segon àlbum titulat "Abismo", amb deu nous temes en castellà. El teclista de bandes com The New Raemon o Madee ens proposa ara un disc ballable que ens remet al so dels anys 80 i 90 i que combina el rock amb bases electròniques. Un dels temes principals és aquest "Amapolas". 

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut