Imatge promocional del grup La Sra. Tomasa (ACN/Claudia Herrán)

Els cinc videoclips destacats de la setmana: de Magalí Datzira a La Sra. Tomasa

La selecció de propostes també inclou les novetats de Xicu, Adrià Salas i BTZ

Magalí Datzira

"Hi ha un abisme"

Magalí Datzira ha publicat "Hi ha un abisme", una cançó intima i personal amb tocs de jazz. És el primer avançament del segon disc de la barcelonina, "La salut i la bellesa", que sortirà el 20 de setembre. Aquest mes el presentarà en viu al Mercat de Música Viva de Vic i al festival BAM de les festes de la Mercè de Barcelona.


Xicu

"Gràcies al sacrifici"

El jove de Castellbisbal Cesc Valverde, conegut sota el nom artístic de Xicu, presentarà el 13 de setembre el seu nou disc, "Sacrificis". Abans, però, ha publicat un últim avançament, "Gràcies al sacrifici", sota la producció de Souto.


Adrià Salas

"Corazón de Maguey"

Cantant i compositor del grup La Pegatina, Adrià Salas, anuncia un tercer disc en solitari. El barceloní ha publicat un segon avançament del projecte musical que té entre mans. A "Corazón de Maguey", s'ajunta amb el sextet femení Maruja Limón per publicar una cançó un punt introspectiva però sense perdre l'alegria ni els ritmes animats.


La Sra. Tomasa

"Un rumbo sin destino"

La Sra. Tomasa van néixer a Barcelona el 2012. Format per músics canaris i catalans, el grup acaba de publicar "Un rumbo sin destino", sons folklòrics i llatins que, juntament amb el videoclip, ens traslladen a diverses parts del món. És el primer avançament del seu pròxim disc, que veurà la llum a l'octubre i que ja ha confirmat una primera parada a Barcelona: el 29 de novembre a la sala Razzmatazz, pel Cruïlla Tardor.


BTZ

"La llavor"

BTZ és el jove duo musical barceloní format per Guillem Noya i Marcel Carrión. Han estrenat una nova cançó, "La llavor", un avançament del seu primer àlbum, titulat "Cosmos". El publicaran amb el segell Delírics, com a premi després de guanyar un concurs de música urbana.  

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut