La portada del single "Amor estacional", de Ginestà (ACN/Halley Records)

Els videoclips destacats de la setmana: arrenca l'estiu amb "Amor estacional" de Ginestà

Filipin Yess, Pep Lladó & Los Manolos, Momi Maiga i Palau Vincles completen la selecció

RedaccióActualitzat

Ginestà

"Amor estacional"

L'agenda dels Ginestà bull d'activitat. Les pròximes setmanes els veurem en festivals com el Canet Rock, el Cruïlla, l'Acampada Jove, el Tingladu de Vilanova i la Geltrú o el Portalblau de l'Escala. Coincidint amb l'arribada de l'estiu, acaben de publicar el single "Amor estacional", sobre els amors que neixen i moren en període de vacances.

El videoclip, rodat al Maresme, està protagonitzat per Júlia Serrasolsas, una de les ànimes del grup. 


Filipin Yess

"Noi trist"

Filipin Yess és el nom d'un dels grups de l'escena independent catalana amb integrants d'altres bandes, com Marialluïsa, o músics que acompanyen, per exemple, la mallorquina Maria Jaume. Filipin Yess acaben de publicar el single "Noi trist", el segon avançament d'un nou disc que preparen. 


Momi Maiga

"Kairo​"

El senegalès Momi Maiga, establert a Salt, prepara un segon projecte musical que presentarà en escenaris com el festival Aphònica de Banyoles, el Grec de Barcelona o la Fira Mediterrània de Manresa.

El títol, "Kairo", significa pau en la llengua mandinka. Les imatges del videoclip de "Kairo" capturen moments de la vida quotidiana en diversos països de l'Àfrica occidental, com ara el Senegal, Mali o Gàmbia


Palau Vincles

"A les nostres mans"

Palau Vincles és el nom del projecte social del Palau de la Música Catalana. En actiu des del 2011, aplega infants i joves que viuen en zones d'alta complexitat socioeconòmica. Palau Vincles també té la seva cançó d'estiu amb l'aigua com a protagonista.

El videoclip del tema "A les nostres mans" s'ha rodat en escenaris com la platja de Barcelona, el Port de Tarragona o els rius Ripoll i Ter. Una invitació coral per cuidar el nostre planeta. 


Pep Lladó i Los Manolos

"Sota la palmera"

És divendres, arriba l'estiu i diumenge celebrem la revetlla de Sant Joan. No trobarem una millor ocasió per ballar "Sota la palmera". És un títol de tot un hit de la rumba que --ara fa 30 anys-- van gravar el grup Ai, Ai, Ai.

El compositor, Pep Lladó, ara fa carrera en solitari i ha volgut recuperar aquest èxit juntament amb Los Manolos, un dels grups més populars de la rumba catalana. 

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut