Madrid

El PP debat si accepta les mesures anticorrupció exigides per Ciutadans

Esperanza Aguirre demana acceptar la proposta de Rivera

RedaccióActualitzat

Quan falten 48 hores per al comitè de direcció del PP, gairebé tothom dóna per fet que els populars acceptaran les condicions de Rivera a canvi del "sí" a la investidura de Rajoy. Un dels principals obstacles és encara el compromís d'eliminar els casos de corrupció al partit.

Esperanza Aguirre s'ha pronunciat aquest dilluns a favor d'acceptar les mesures exigides per Ciutadans.

La meva postura seria sens dubte favorable a fer aquest pacte amb Ciutadans perquè em sembla que totes les mesures afavoreixen la regeneració.

Dimecres és el dia que l'executiva del PP ha de donar el vist-i-plau a aquestes condicions. A la reunió hi hauria d'assistir Rita Barberà, ja que l'exalcaldessa de València és una de les 93 persones que tindran vot per decidir si les accepten.

La líder de Compromís, Mònica Oltra, ha qualificat de burla que Barberà participi en aquesta decisió de si accepten les mesures anticorrupció que proposa Ciutadans.

Mentrestant, PP i PSOE tornen a intercanviar retrets per la investidura de Mariano Rajoy. L'endemà que Albert Rivera demanés al PSOE que s'abstingués, la socialista Purificación Casuapié exigeix respecte. A l'altre cantó, la presidenta de la comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, del PP,  acusa Pedro Sánchez d'estar desaparegut.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut