La banda nord-americana, saludant el públic després d'una actuació (Wikimedia Commons/Raph_PH)

El líder de Foo Fighters carrega contra Taylor Swift i insinua que fa playback als concerts

La cantant nega les acusacions de Dave Grohl, exbateria de Nirvana

Dave Grohl, líder de la banda de rock Foo Fighters, ha insinuat que Taylor Swift fa playback als seus directes.

La banda de l'exbateria de Nirvana coincidia aquest cap de setmana passat a Londres amb la superestrella nord-americana del pop. Els primers tocaven al London Stadyum i la segona, a Wembley

En un moment del concert de la banda de Seattle, Grohl va fer un joc de paraules entre el nom de la gira de Taylor Swift, "The Eras Tour", i la paraula "error", després que alguns fans els xiulessin per una equivocació en una cançó.

"De veritat, amics, no us agradaria rebre la ira de Taylor Swift. Voldríem anomenar la nostra gira 'Errors tour'. Hem tingut diverses eres i també uns quants errors. (...) Però això és perquè nosaltres, realment, toquem en directe. Us agrada el rock'n'roll cru i en directe, oi? Doncs heu vingut al lloc correcte!"

 


Un dia després de rebre aquestes acusacions, la cantant, que tornava a actuar a Londres, va aprofitar per respondre a Dave Grohl. Després de rebre una gran ovació al principi del concert, Swift va agrair la rebuda i la va compartir amb la seva banda:

"Tots els membres de la banda, cadascú de l'equip que tocarà per a vosaltres en directe al llarg de tres hores i mitja aquesta nit, es mereixen -i molt- tota aquesta rebuda, tal com també s'ho mereixen cadascun dels meus companys intèrprets. No oblidarem mai la vostra generositat." 

 

Taylor Swift, en la presentació de la seva actual gira, "The Eras Tour" (Reuters/Mario Anzuoni)

El dard a la cantant per part de Dave Grohl ha sorprès a molts, ja que els dos intèrprets han coincidit diverses vegades i sempre, fins ara, havien mantingut una bona relació.

Segons alguns dels seus fans, aquesta reacció té a veure amb un ciberassetjament per part de swifties radicals de què va ser objecte la filla de Grohl, de 17 anys, quan va criticar que l'artista nord-americana volava amb jet privat a tot arreu. Fins i tot va arribar a rebre amenaces de mort.

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut