La comentarista, professora i exdirigent de Podem Gemma Galdon (ACN)
La comentarista, professora i exdirigent de Podem Gemma Galdon (ACN)
Barcelona

El govern emprendrà accions legals contra Gemma Galdon

La comentarista i exdirigent de Podem ha afirmat: "Ens governen delinqüents. Tenim delinqüents al Palau de la Generalitat"

RedaccióActualitzat

El govern emprendrà accions legals contra la comentarista, professora i exdirigent de Podem Gemma Galdon per haver afirmat a RAC1 que el palau de la Generalitat hi ha "delinqüents".

"Ens governen delinqüents. Tenim delinqüents al Palau de la Generalitat."


En un comunicat, el govern considera que no es pot "quedar de braços plegats" davant les "greus" i "falses" afirmacions contra la institució.

Per això ha avançat en un comunicat que els serveis jurídics de la Generalitat "analitzaran a fons el contingut de les afirmacions i determinaran, des del punt de vista jurídic, quines derivades i conseqüències legals se'n desprenen". Les accions legals es concretaran en els pròxims dies.

​La polèmica s'ha desfermat després d'unes afirmacions contra les quals la coordinadora del PDeCAT, Marta Pascal, ha demanat actuar.

Galdon respon

Davant tot plegat, Galdon ha reaccionat, via Twitter, a la decisió del govern lamentant que no es querellin contra l'espoli del Palau de la Música i sí contra ella, decisió que atribueix a la voluntat d'intimidar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut