La direcció vol traslladar la planta a Romania
La direcció vol traslladar la planta a Romania
Sant Cugat del Vallès

El 80% dels treballadors de Delphi a Sant Cugat accepta l'ERO proposat per la direcció

L'ERO preveu indemnitzacions de 65 dies per any treballat, amb un màxim de 42 mensualitats, i una prima d'acomiadament de 12.000 euros

RedaccióActualitzat

La plantilla de Delphi, l'empresa de components per a l'automòbil de Sant Cugat del Vallès, ha acceptat l'ERO que els havia presentat la direcció. La planta es traslladarà a Romania. Gairebé el 80% dels 540 treballadors -un 78,3% concretament- va acceptar la nit passada els termes de l'acord: indemnitzacions de 65 dies per any treballat, amb un màxim de 42 mensualitats, i una prima d'acomiadament de 12.000 euros. L'acord per a l'ERO també inclou un pla de recol·locacions i prejubilacions per als treballadors de 56 anys o més.

Delphi també ha cedit als treballadors els actius de la planta a Sant Cugat. És per això que, a partir d'ara, el comitè d'empresa intentarà que es reprenguin les negociacions amb les firmes interessades a invertir en la factoria i, d'aquesta manera, poder recuperar l'activitat i mantenir, almenys, 208 llocs de treball.

A partir de demà establiran contactes amb l'administració i els possibles inversors. Hi ha quatre empreses interessades en la planta de Delphi, una de les quals és J.Juan, també de components per a l'automoció i amb seu a Gavà.

Anar al contingut