Travis Scott, en una imatge d'arxiu (EFE)

Detenen el raper Travis Scott per una baralla begut en un vaixell a Miami

El cantant nord-americà, exparella de Kylie Jenner, ha ingressat en un centre penitenciari acusat de dos delictes

Redacció/AgènciesActualitzat

El raper nord-americà Travis Scott ha estat detingut aquest dijous, després d'haver-se barallat, quan anava begut, amb els propietaris d'un vaixell a Miami. Més tard, l'artista ha ingressat a la presó del comtat.

Segons ha avançat la CNN, els fets van passar durant la matinada al port esportiu de Miami Beach, al sud de la popular zona de platges de la ciutat, en un vaixell que Travis Scott havia llogat. Algú va avisar les autoritats per una baralla, i quan va arribar van trobar el cantant cridant als membres de la tripulació.

Travis Scott, a la fotografia de la seva fitxa policial després de la detenció (Reuters)

Els agents li van demanar aleshores que abandonés el vaixell, però l'exparella de Kylie Jenner va tornar més tard i es va enfrontar de nou als tripulants, provocant així la seva detenció i l'ingrés al centre penitenciari de Turner Guilford Knight.

Les autoritats l'acusen d'un delicte de violació d'una propietat --el vaixell-- i un altre d'intoxicació pública. A més li imposen dues multes, una de 150 dòlars per anar begut i una altra de 500 dòlars per l'ocupació de la nau.

Un habitual de la premsa rosa que va fer de casteller

Travis Scott va omplir titulars l'estiu de 2023 a Catalunya, quan va gravar el videoclip de "Sirens" a la Tarraco Arena Plaça fent de casteller. El cantant va aparèixer amb els Castellers de Vilafranca, i fins i tot va demanar pujar a un 4 de 9 amb folre.

Al clip també s'hi poden veure imatges del concurs de castells de Tarragona, amb participació dels Xiquets de Tarragona, els Xiquets del Serrallo, els Nois de la Torre i els Castellers de Mediona, així com altres escenes enregistrades a Ciutat Meridiana, a Barcelona; a Can Cuiàs, a Montcada i Reixac; i l'Hospital del Tòrax, a Terrassa.

El raper de 33 anys i originari de Texas, de nom real Jacques Bermon Webster II, és un habitual de la premsa del cor per la seva relació amb la mediàtica Kylie Jenner, la menor del clan d'influencers Kardashian, amb qui té dos fills. A més, és considerat un dels principals artistes de rap de l'última dècada, amb deu nominacions a un Grammy.

L'última nominació és pel seu darrer àlbum, que es titula "Utopia" i del qual el 28 de juny comença la gira --que ha anomenat Circus Maximus-- per una vintena de ciutats europees, amb primera parada als Països Baixos.

ARXIVAT A:
PolicialEleccions Estats Units
Anar al contingut