El portaavions entrant al port de Tarragona
El portaavions entrant al port de Tarragona
Tarragona

Defensa afirma que el portaavions Juan Carlos I és a Tarragona per realçar els Jocs

Els organitzadors dels Jocs Mediterranis es desvinculen de la presència al port d'aquest gran vaixell de l'Armada espanyola

RedaccióActualitzat

L'organització dels Jocs Mediterranis es desvincula de l'arribada del portaavions Juan Carlos I a Tarragona. El Ministeri de Defensa diu que hi farà escala fins al 2 de juliol per "realçar" els Jocs.

El vaixell insígnia de l'Armada espanyola, el més gran construït a l'Estat, ha arribat aquest divendres al port de Tarragona. El Ministeri de Defensa justifica la presència del portaavions per realçar, diu, aquesta competició. Afirma textualment que el vaixell té l'objectiu de "donar la rellevància que es mereixen els Jocs Mediterranis, l'esdeveniment esportiu més important de la regió mediterrània després dels Jocs Olímpics".

 

 

El tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tarragona i comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, desvincula la presència del portaavions dels Jocs que s'estan celebrant a la ciutat. Villamayor s'ha mostrat sorprès:

"No li veig l'encaix en el programa esportiu ni en el programa cultural. De fet, no forma part del programa cultural ni del programa esportiu. Recala aquí, entenc que és un esdeveniment que està passant a Tarragona i que ara vindrà la tripulació a veure les competicions esportives. Vull creure que aquest és el motiu."

La coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau ja ha mostrat el seu rebuig a l'estada del vaixell i ha convocat una manifestació de protesta. El portaavions Juan Carlos I s'estarà a la ciutat fins dilluns.

 

 

Anar al contingut