Entre els destins de l'Imserso hi ha diverses localitats costaneres (Pixabay)

Com apuntar-se per viatjar amb l'Imserso: ja es poden presentar les noves sol·licituds

El termini, que comença avui i finalitzarà el 22 de juliol, s'obre per a aquelles persones que no estan incloses en el programa de viatges de l'organisme i es vulguin apuntar a un viatge de la temporada 2024-2025

RedaccióActualitzat

Totes aquelles persones que no estiguin inscrites al programa de viatges de l'Institut de Gent Gran i Serveis Socials (Imserso) i vulguin participar en el seu Programa de Turisme la temporada 2024-2025 ja hi poden presentar la sol·licitud.

L'organisme ha convocat 886.269 places per al nou període vacacional, que començarà a l'octubre. Les noves sol·licituds es poden presentar de manera telemàtica --la més recomanable, segons l'Institut-- a través de la seu electrònica, tot i que també hi ha la possibilitat de descarregar-se el formulari de la web i fer-lo arribar a través del registre electrònic i oficines habilitades, i també es pot fer per correu ordinari. 

Els que ja estan inscrits en el programa turístic de l'Imserso rebran aviat les cartes de renovació per a la temporada vinent i també un formulari de modificació de dades, en cas que hi hagi hagut canvis. En aquests casos, si les dades són correctes i no hi ha cap variació, no caldrà fer res. Només si hi ha algun canvi o error en la documentació, caldrà seguir els passos indicats a la pàgina web de l'organisme perquè hi quedin registrats. 

L'oferta inclou turisme d'interior i el contacte amb la naturalesa (3cat)

Platja, interior i turisme de ciutat

El programa de turisme de l'Imserso de cara a la tardor que ve ofereix diferents tipus de viatges. Hi ha estades d'entre 8 i 10 dies a localitats costaneres de Catalunya, el País Valencià, Andalusia i Múrcia o escapades més curtes a les illes Balears o a les Canàries. També es podrà fer turisme de ciutat a les capitals de província --incloent-hi Ceuta i Melilla--, circuits culturals o viatges enfocats en la natura. 

Les capitals de província també són destinacions de l'Imserso (Pixabay)

Ávoris continua sent l'adjudicatària

Tot i les queixes del sector turístic de l'any passat per l'adjudicació de la gestió de tots els viatges a Ávoris --el consorci empresarial format per Grup Barceló i Halcón Viajes--, l'Imserso ja va confirmar que la nova temporada la gestionarà el mateix adjudicatari. L'organisme assegura que Ávoris s'ha compromès a millorar algunes condicions que, segons havia denunciat el sector, no s'havien assolit l'any passat.

L'objectiu dels viatges de l'Imserso és fomentar l'autonomia de la gent gran i contribuir a una millor qualitat de vida. Alhora, permet reduir l'estacionalitat del sector turístic, mantenint així els llocs de treball i l'activitat econòmica durant la temporada baixa. 

  

ARXIVAT A:
Turisme
Anar al contingut