Allau de missatges de suport després de l'emissió del reportatge sobre Oriol Mitjà i la malaltia del pian

El relat del metge català que ha descobert el tractament contra el pian ha commogut els espectadors i ha despertat l'interès pels donatius

RedaccióActualitzat

El relat d'Oriol Mitjà, el metge català que ha descobert el tractament per combatre la malaltia infecciosa del pian, ha commogut els espectadors i molts s'han interessat per fer donatius. La família, els companys i el mateix metge han rebut la notícia amb molta satisfacció. 

El reportatge "On acaben els camins" va ser el segon programa més vist d'aquest dimarts a la nit a Catalunya i el quart "Sense ficció" amb més audiència de la temporada a TV3.

Oriol Mitjà s'ha trobat centenars de missatges felicitant-lo per la seva tasca a Papua Guinea. L'Institut de Salut Global de Barcelona dóna suport a la recerca del metge català de 35 anys i estan rebent també moltíssimes propostes de particulars per ajudar-los en la seva recerca. Pau Rubio, responsable de comunicació de l'institut, diu que han rebut moltíssimes peticions de gent que es vol fer "voluntària o que vol col·laborar econòmicament" i ha explicat que l'emissió del documental ha generat "una onada de gratitud".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut