7 castells de gamma extra el primer diumenge de Santa Tecla: el vídeo de la diada

Diada del primer diumenge de les festes de Santa Tecla de Tarragona

El 4 de 9 amb folre i pilar, que han descarregat els Castellers de Vilafranca, és el castell més destacat de la diada del primer diumenge de Santa Tecla a Tarragona.

El Verds han desmuntat un 2 de 9 amb folre i manilles i després han fet proves pel concurs. Han completat un 3 de 9 amb folre que, d'aquí a tres setmanes, serà un tres de 10 i un 9 de 8 que, el 6 d'octubre, vol ser un 9 de 9 amb folre. Han tancat amb un pilar de 8 amb folre i manilles.

La Colla Vella dels Xiquets de Valls han carregat els dos castells de gamma extra que han intentat. Primer, un 4 de 9 amb folre i pilar que ha pujat tancat, lent i descoordinat. Ha caigut amb el pilar net damunt la pinya. Segon, un 2 de 9 amb folre i manilles que s'ha trencat a la sortida de la canalla. Han aixecat el peu de l'accelerador i han descarregat el 3 de 9 amb folre i un pilar de set amb folre.

La Colla Jove dels Xiquets de Tarragona han carregat el seu primer 5 de 9 amb folre de la temporada. Han parat algunes batzegades importants a la pujada. Han descarregat el quart 2 de 9 amb folre i manilles, segurament el castell més emocionant de la jornada perquè l'han defensat aferrissadament. Han completat amb el 3 de 9 amb folre i un pilar de 8 amb folre i manilles.

Els Xiquets de Tarragona han començat descarregant un 5 de 8. Després, han començat els dubtes. Han carregat el 3 de 9 amb folre. Han desmuntat un 4 de 9 amb folre i la segona vegada han fet llenya.

 

ARXIVAT A:
Castellers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut